Zavolejme si

Eliminace druhé kategorie

14. listopadu 2019

Blog
Systémová řešení
Datová centra
img-1
Rádi bychom Vám touto formou znovu připomněli postupnou eliminaci šasí a fiber trayů druhé generace.

 

Se zaměřením na inovace a diferenciaci bylo nezbytné pro společnosti PEI-Genesis a HUBER+SUHNER, aby zůstaly o krok před konkurencí. V posledních třech letech bylo realizováno mnoho aktivit kolem úspěšného systému LISA. Většina našich zákazníků úspěšně přešla, nebo přechází na třetí generaci a zároveň probíhá doprodej druhé generace.

Do konce roku je tedy stále možné nakoupit šasí i fiber traye druhé generace, po novém roce bude možné objednání do vyprodání zásob.

DOPORUČENÍ:

Rádi bychom také upozornili naše zákazníky, kteří stále využívají šasí první generace, že není doporučeno kompletování šasí první generace s kazetami druhé či třetí generace.

Rádi vám tedy pomůžeme nahradit starší verze za nové!

Jak na to?

Domluvte si s našimi techniky schůzku, či si objednejte miniaudit, při kterém může být provedena celková kontrola a budou doporučeny další kroky.

Nebo přijďte na náš workshop, kde se dozvíte novinky na téma IANOS či LiSA a dalších produktech HUBER+SUHNER.

Přehled kompatibility šasí a kazet

img-2
img-3

Pro další optimalizaci našeho portfolia se vedení divize FDC rozhodlo, že barevné kazety LISA a šasí druhé generace budou do konce roku 2019 eliminovány.

V důsledku tohoto rozhodnutí bude dodavatelský řetězec zajišťovat pravidelnou produkci položek druhé generace do konce tohoto roku. Poslední objednávky budou možné provést v říjnu / listopadu 2019, pokud budou k dispozici komponenty. Do konce prosince 2019 budou odstraněny všechny položky a komponenty druhé generace. Nákup zásob a skladování na našem skladě nebude podporováno.

Souhrn:

Poslední produkce říjen / listopad 2019

Odstranění komponent a prodejních položek do konce roku 2019